Milletvekili Büyükgümüş’ten Üniversitemize Ziyaret

Ak Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Sakarya Üniversitesi (SAÜ)’ni ziyaret etti.

Vekil Büyükgümüş’e, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Emrah Doğan ve Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Altınsoy eşlik etti. Araştırma-Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (SARGEM)’nde yürütülen faaliyetleri yerinde gören ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Büyükgümüş, üniversitemiz tarafından bilimsel araştırmalar için büyük imkânlar sağlandığına değindi. Projelerde görev alan akademisyenleri tebrik etti.

Üniversitemiz bünyesinde hazırlanan ulusal ve uluslararası projeler başta olmak üzere bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aktarımının gerçekleştiği ziyarette SAÜ bünyesindeki Kritik Altyapılar Su Yönetimi Elektrik Enerji İletim ve Dağıtım Merkezi, Bitki ve Doku Kültürü Hazırlama Laboratuvarı, Elektron Mikroskobu Uygulama Merkezi, Lipgum Batarya Laboratuvarı, Kütle Spektrometresi Analiz Laboratuvarı, İnce Film Kaplama Laboratuvarı ve Termal Analiz Laboratuvarı gezildi.

Haberin detayları için TIKLAYINIZ