Kırgızistan Batken Üniversitesinden Üniversitemize Ziyaret

Kırgızistan Batken Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aidarbek Gıyazoz ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret etti.

İki üniversite arasında imzalanan İş Birliği Protokolü çerçevesinde Batken Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aidarbek Gıyazoz ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarete; SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Kocabıcak, Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Özer Köseoğlu ve Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Köseoğlu eşlik etti. Üniversitemizin güncel öğrenci sayısı, SABİS Sistemi ve akreditasyon süreçleri hakkında misafir heyete bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Ar- Ge çalışmalarından ve üniversitemizin hedeflerinden bahsetti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Özer Köseoğlu heyete üniversitemizde yeni kurulan Araştırma Dekanlığı’nın çalışmaları ve akademik iş birliği faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Haberin detayları için TIKLAYINIZ