Araştırma Merkezleri Değerlendirme Toplantısı
ARAŞTIRMA MERKEZLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Araştırma Merkezleri Değerlendirme Toplantısı 26.10.2022 tarihinde Üniversitemiz Senato Toplantı salonunda Araştırma Dekanı Prof.Dr. Cenk YAVUZ başkanlığında Dekan Yardımcıları ve Araştırma Merkez müdür ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Araştıma Dekanı Prof.Dr. Cenk YAVUZ, Dekanlık Yönetim Ekibini tanıtarak dekanlık kuruluş amacı ve faaliyet alanları hususunda katılımcılara bilgi verdi.

Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi olma yolunda yapılması gerekenler konusunda araştırma merkezlerimizin yapacakları faaliyetler ve üstlenecekleri misyon hususunda görüş alışverişi yapıldı. Araştırma Merkezlerimizin İdari yapılanmaları ve ihtiyaç duyulan alanlar konusunda yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda Merkezlerimiz, yönetimleri ve merkez faaliyetleri hakkında katılımcılara kısa bilgilendirme yaptı.