Üniversite-Sanayi İşbirlikleri-Eraco Chıller
Üniversite-Sanayi İşbirlikleri-ERACO CHILLER

Araştırma Dekanlığı, Üniversite-Sanayi İşbirliklerinin geliştirilmesi sürecinde ülkemizin önde gelen soğutma firmalarından ERACO CHILLER ile çalışma ve iş birliği toplantısı gerçekleştirmiştir. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Hakan Serhat SOYHAN ve Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr. Zekeriya PARLAK'ın katılımıyla 21 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda toplantıda, yapılacak işbirlikleri ve önümüzdeki süreç görüşüldü.

Sakarya Üniversitesi mezunlarımızdan olan olan ERACO CHILLER Yönetim Kurulu başkanı Burak ERALP'in Üniversitemize katkı amacıyla SARGEM-Parçacık Görüntülemeli Hız Ölçüm (PIV) laboratuvarına kurduğu soğutma cihazının testininde yapıldığı çalışma toplantısında katkılarından dolayı Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk YAVUZ kendisine plaket takdim etmiştir.