Incites Veri Toplama Eğitimi Düzenlendi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Araştırma Dekanlığı ve Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından üniversitemizin Araştırma Üniversitesi olma hedefine yönelik 3-18 Kasım tarihleri arasında 6 farklı oturumda “Incites Veri Toplama Eğitimi” düzenlendi.

Dekan/Müdür Yarımcıları ile Bölüm Başkan Yardımcılarına verilen eğitime; Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Şeyma Akın eğitimci olarak katıldı.

Akın, eğitimde Web of Science’da “Araştırmacı Profili” oluşturma, yayınların ve hakem değerlendirmelerin eklenmesi ve profil düzenleme konularından bahsederek, InCites Bencmarking  ve Analytics ile araştırmacı performansı, kurumsal analiz, akademik iş birlikleri ve fon sağlayıcılarını analiz etme üzerine bilgi verdi.