Araştırma Dekanlığı Hukuk Fakültesinde !!!
ARAŞTIRMA DEKANLIĞI HUKUK FAKÜLTESİNDE !!!

Hukuk Fakültesinin özel daveti üzerine Araştırma Dekanlığı Dekan yardımcıları Doç.Dr. Mehmet EMİROĞLU ve Doç.Dr. Asude ATEŞ'in katılımıyla "Hukuk Fakültesi TÜBİTAK Projeleri" konulu oturum düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Konferan Salonunda gerçekleşen oturuma Hukuk Fakültesi dekanı Prof.Dr. Şafak NARBAY, Dekan yardımcıları ve akademisyenler katıldı. Dekan Yardımcılarımız, Hukuk alanında yapılabillecek TÜBİTAK projeleri hakkında bilgiler sunarken, öğretim elemanlarının konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Program sonunda akademisyenlerimiz ve Hukuk fakültesi dekanı Prof.Dr. Narbay, bilgilendirme ve sunumları için Araştırma Dekanlığına teşekkür ederken Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi olma hedefine ulaşmasında fakülte olarak gereken desteği vereceklerini iletti.