Ana Sayfa
Duyurular
Cezayir Ms Mascara Üniversitesinden Araştırma Dekanlığına Ziyaret !!!
Cezayir MS Mascara Üniversitesinden Araştırma Dekanlığına Ziyaret !!!

Cezayir MS Mascara Üniversitesinden Araştırma Dekanlığına Ziyaret !!!

Cezayir MS Mascara Üniversitesi, Elektrik Mühendisliği ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyelerinden oluşan bir ekip Üniversitemiz Araştırma Dekanlığı ve SARGEM birimlerini ziyaret etti.

Araştırma Dekanı ve SARGEM Müdürü Prof. Dr. Cenk YAVUZ başkanlığında dekan yardımcıları ve SARGEM uzmanlarınca karşılanan ekip, önceki yıllarda yapılan karşılıklı ziyaretler ve yapılan anlaşmalar çerçevesinde kurulan iyi ilişkilerinin geliştirilmesi ve ortak çalışmalar yapılması hususunda niyet beyanında bulundular.

Üniversitemizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan öğretim üyeleri, Sakarya Üniversitesinin geliştirmiş olduğu süreçlerden etkilendiklerini ve iki üniversite arasında ortak çalışmalarının geliştirilmesi ve proje üretilmesi hususunda görüş beyan ettiler.
Dağıtık Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtık Enerji Sistemlerinde Enerji depolama konuları başta olmak üzere birçok farklı proje konusu üzerine fikir alışverişinde bulunan taraflar projelerde uluslararası ortaklık yapılması hususunda mutabakata vardılar.
SARGEM bünyesinde bulunan merkezi laboratuvarları ziyaret eden misafir öğretim üyeleri, yapılan çalışmalar hakkında uzmanlarımızdan bilgi alarak Araştırma Dekanlığı öncülüğünde birçok projenin yapılabileceğini ve Sakarya Üniversitesi ile ortaklık kurmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Ekip üyeleri, Araştırma Dekanlığı ve SARGEM ekibine göstermiş olduğu ev sahipliği ve ortak fikirlerin geliştirilmesi konusunda özverileri dolayısıyla teşekkür ederek Üniversitemizden ayrıldılar.

Fotoğraflar