Ana Sayfa
Duyurular
SAU-Toyota Ziyareti !!!
SAU-TOYOTA ZİYARETİ !!!

SAU-TOYOTA ZİYARETİ !!!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve beraberindeki heyet Toyota firmasını ziyaret etti. Ziyarette, üniversite-sanayi iş birlikleri, Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları hakkında konuşuldu.

Araştırma, geliştirme ve yenilik faaliyetlerinin geniş çerçevede ele alındığı görüşmede; Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk Yavuz, Araştırma Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin pehlivan ve Sakarya Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Köseoğlu Toyota firması yöneticileriyle bir araya geldi.

Sürdürülebilirlik, istihdam ve eğitim yatırımlarının devamı için sanayi ile ilişkilerine önem veren üniversitemiz, araştırma üniversitesi olma hedefinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyarette akademik iş birliği ile sanayinin finansal gücü birleştirilerek bilimsel, teknolojik ve ekonomik fayda sağlamanın önemi hakkında konuşuldu. Üniversitemiz genelinde araştırma ekosistemini paylaşımcı ve sürekli hale getirmenin elzem olduğunun altı çizilerek Ar-Ge faaliyetleri, ulusal ve uluslararası projeler ve profesyonel iş birliklerinin inovatif yaklaşımları hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Toyota yöneticileri Rektör Prof. Dr. Al’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Fotoğraflar