Ana Sayfa
Duyurular
Subu Teknoloji Fakültesinden Araştırma Dekanlığına Ziyaret !!!
SUBU Teknoloji Fakültesinden Araştırma Dekanlığına Ziyaret !!!

SUBU Teknoloji Fakültesinden Araştırma Dekanlığına Ziyaret !!!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer TATLI ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Zahid YILDIZ, Doç. Dr. İsa Vural ve Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN, Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Cenk YAVUZ’a yeni görevine atanmış olmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Araştırma Dekanlığında gerçekleşen ziyarette, her iki üniversitemizin dekanlıkları arasında yapılabilecek işbirliği hakkında istişareler yapılarak görüş alış verişinde bulunuldu. 

Dekanımız Prof. Dr. Cenk Yavuz, Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini aktararak, Dekan Prof. Dr. Zafer TATLI ve idari yönetimine teşekkür etti. SAÜ Araştırma Dekanlığı olarak her iki üniversitemizin işbirliği içersinde hareket etmekten memnun olacaklarını bu konuda üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Aynı zamanda SARGEM müdürü olarak görev yapan Prof.Dr. Cenk YAVUZ, farklı iki üniversitenin aynı kampüste bir vucut halinde bulunduğunu ve bu birlikteliğin daha büyük sinerji oluşturması için tüm alt yapı ve imkanların ortak kullanımda olduğunu, bunun önce şehrimiz sonrasında ise tüm ülkemiz için bilimin gelişimine katkı sağlamasının temel omaç olduğunu söyledi.

SUBU Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer TATLI  ise, “Her iki Üniversitenin daha etkin bir çalışma ortamı oluşturması, araştırma merkezleri ve akademik birimlerle sürdürülebilir araştırma ekosisteminin yaratılması, binalarımızın ortak kullanımı ve ortak projelerde yer alması, öğrenci odaklı Ar-Ge faaliyetlerinin artırılması, daha nitelikli proje ve yayınların üretilmesi gibi alanlarda, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak ortak hareket edilerek bütün tecrübemiz ve gücümüzle bölgemize öğrencilerimize en kaliteli eğitimi sunmaya çalışmamızın çok yararlı olacaktır,”  dedi.