Mühendislik Fakültesinden Araştırma Dekanlığına Ziyaret !!!

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit YAŞAR, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk YAVUZ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur. Ziyarette dekanlarımıza Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cemil YİĞİT ve Araştırma Dekanlığı Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEHLİVAN eşlik etmiştir.

Ziyarette Prof. Dr. Halit YAŞAR Üniversitemizin hedeflerine ulaşması için Araştırma Dekanlığının kurulmasının önemli olduğunu ve yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek " Bu süreçte Mühendislik Fakültesi olarak tüm birikimimizi ortaya koyacak ve hedefimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk YAVUZ, araştırma ve yenilikte öncü birim olan Mühendislik Fakültesinin çalışmalarının önemine dikkat çekerek "Araştırma faaliyetlerinin bir bütün olduğunu ve Mühendislik Fakültemizin Araştırma Dekanlığının çalışmalarının en önemli parçası olduğunu" ifade etti.