Mühendislerimizin Geliştirdiği Proje Bm Teknoloji Bankası Tarafından Onaylandı
Mühendislerimizin Geliştirdiği Proje BM Teknoloji Bankası Tarafından Onaylandı

Sakarya ve Düzce Üniversitelerinin İnşaat Mühendisliği bölümleri tarafından geliştirilen proje, 2023 bütçesi çerçevesinde Birleşmiş Milletler-BM Teknoloji Bankası tarafından onaylandı.
Proje, Türkiye'den Mozambik'e teknik bilgi aktarımını ve Mozambik’te barınma ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmayı hedefliyor.
Sakarya ve Düzce üniversitelerinde BM tarafından kabul edilen ilk proje olan bu projede, Türkiye'den Dr. Mehmet Emiroğlu, Dr. Mehmet Emin Arslan ve Dr. Tuba Tatar proje ekibinde yer almaktadır.
Araştırmacılarımızı büyük çabalarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

A project which is developed by civil engineering departments of Sakarya and Duzce universities are approved by the UN Technology Bank in the 2023 budgetary framework. The project targets the know-how transferring from Turkey to Mozambique and aids the people of Mozambique who have lack of access in sheltering. This is the first project at Sakarya and Duzce universities which is accepted by the UN Technology Bank. Dr. Mehmet Emiroglu, Dr. Mehmet Emin Arslan and Dr. Tuba Tatar are consisted of the project team from Turkey. We congratulate the team for their great amount of effort.