3005 Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanlarında Proje Yazma Eğitimi
3005 - SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER ALANLARINDA PROJE YAZMA EĞİTİMİ

Değerli Paydaşlarımız,

Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi olma hedefinde önemli bir yeri olan Araştırma Projelerinin daha kapsayıcı hale gelmesi ve araştırmacılarımıza yardımcı olması amacıyla, Araştırma Dekanlığı tarafından organize edilen "3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanlarında Proje Yazma Eğitimi" düzenlenecektir.

7-8 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe, katılımda öncelik doktoralı, proje fikri olan, daha önce proje hazırlamamış ya da proje başvurusu bulunmayan Araştırmacılarımıza verilecek olup imkanlar dahilinde en çok sayıda Akademisyenimizin bu eğitimden faydalanabilmesi için başvuruların tamamlanması sonrasında çalışma yapılacaktır. Eğitim programı 2 tam gün olarak planlanmış olup ağırlıklı olarak Üniversitemiz dışından görevlendirilen Proje konusunda Uzman Akademisyenler tarafından verilecektir. Eğitime başvuracak araştırmacılarımızın https://forms.gle/v6XCtngBRc1YRieW6 linkinden giriş yaparak başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.
Etkinlik programı ektedir.