Ardek Mühendislik Fakültesi Ziyareti
ARDEK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk Yavuz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit YAŞAR'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur. Ziyarete Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Pehlivan, Doç. Dr. Asüde Ateş, Doç. Dr. Mehmet Emiroğlu ile Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Gültekin Çağıl, Doç.Dr. Cemil Yiğit katılmışlardır.

Ziyarette üniversitemizin hedefleri doğrultusunda karşıklı yapılabilecekler hakkında fikir teatisinde bulunulmuştur. Birimler arası ortak çalışmaların artırılarak devamı ve önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler hakkında görüş alış-verişinde bulunulan ziyarette, çalışmaların ortak hedefler doğrultusunda gerçekleştirilmesi ve başarının yakalanması için görüş birliğine varılmıştır.