Ardek Devlet Konservatuvarı Ziyareti
ARDEK DEVLET KONSERVATUVARI ZİYARETİ

Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk Yavuz ve Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Pehlivan, Doç. Dr. Asüde Ateş, Doç. Dr. Mehmet Emiroğlu ile Uluslararası Proje Ofisi ekibimiz, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün SAZAK'a makamında ziyarette bulunmuştur. Ziyarette Sağlık Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Dillek AYGİN, Adapazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ESKİ, dekan ve müdür yardımcıları ile akademisyenlerimiz katılmışlardır.

Ziyarette yapılabilecek ortak projeler hakkında görüşme gerçekleştiren ARDEK ekibi, yapılan hazırlıklar hakkında görüş alışverişinde bulunmuştur. Yapılacak ortak çalışmaların Rektörlüğümüz ve Araştırma Dekanlığı tarafından destekleneceği ve tüm süreçlerde birlikte hareket edileceği belirtilmiştir.