22 Şubat 2023 Teydeb Destekli Projeler İçin Biçaba Bursu Toplantısı
22 ŞUBAT 2023 - TEYDEB DESTEKLİ PROJELER İÇİN BİÇABA BURSU TOPLANTISI

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin etkilediği Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde, afetten doğrudan etkilenen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile doktora sonrası araştırmacıların TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde yer almalarını sağlamak amacıyla 2247-C Programı kapsamında BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Burs Programı çağrısı açılmıştır.

Çağrı kapsamında proje süresi içerisinde olmak koşulu ile öğrenci ve doktora sonrası araştırmacılara verilecek destek süreleri aşağıdaki gibidir.

• Lisans öğrencilerine en fazla 6 ay
  • Yüksek lisans (tezli) öğrencilerine en fazla 12 ay
  • Doktora öğrencilerine en fazla 24 ay
  • Doktora sonrası araştırmacılara en fazla 12 ay

Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı tarafından desteklenen projeler de bu kapsamda yer almaktadır.   BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Burs Programı çağrısı ile ilgili 22/02/2023 Çarşamba günü saat 14:00’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Toplantıya ilişkin bağlantı linkine aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

Topic: TEYDEB Destekli Projeler için BİÇABA Bursu

Passcode: 855560