Tübitaktan Üniversitemize Yeni Proje Desteği "prof. Dr. Şenol Beşoluk"
TÜBİTAKTAN ÜNİVERSİTEMİZE YENİ PROJE DESTEĞİ

TÜBİTAKTAN ÜNİVERSİTEMİZE YENİ PROJE DESTEĞİ "Prof. Dr. Şenol BEŞOLUK"

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı, Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol BEŞOLUK'un yürütücüsü olduğu, "Yerel Tarihi, Kültürel ve Doğal Varlıkların Öğretim Programları Ile Entegrasyonu" başlıklı proje "3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Daha önce yaptığı bir çok proje ile bilim dünyasında adından çokça söz ettiren, TÜBİTAK tarafından desteklenen birçok projede Yürütücü ve Araştırmacı olarak görev yapan Prof. BEŞOLUK, Yerel Tarihi, Kültürel ve Doğal Varlıkların Öğretim Programları Ile Entegrasyonu konusunda geliştirdiği proje ile öğretim programlarında öncü yeniliklere olanak sağlayacaktır.

Sakarya Üniversitesi olarak kıymetli akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.