Ana Sayfa
Duyurular
Enerji Sistemleri, Şebekeler ve Enerji Depolama Alanlarında Seçilen Çağrılar
ENERJİ SİSTEMLERİ, ŞEBEKELER VE ENERJİ DEPOLAMA ALANLARINDA SEÇİLEN ÇAĞRILAR

ENERJİ SİSTEMLERİ, ŞEBEKELER VE ENERJİ DEPOLAMA ALANLARINDA SEÇİLEN ÇAĞRILAR

Enerji sistemleri, şebekeler ve enerji depolama alanlarında seçilen çağrılara yönelik bilgilendirme günü, 27 Mart 2023 tarihinde çevrimiçi olarak olarak gerçekleştirilecek.

Enerji sistemleri, şebekeler ve enerji depolama alanlarında paydaşların Ufuk Avrupa Programı kapsamında seçilen çağrılar hakkında bilgilendirilmesi, sunabilecekleri potansiyel projeler ve kurabilecekleri potansiyel ortaklıklar hakkında fikir alışverişinde bulunabilmesi amacıyla bilgilendirme etkinliği 27 Mart 2023 tarihinde saat 10:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Söz konusu etkinliğin odak noktası olarak Küme 5 - Hedef 3: Sürdürülebilir, Güvenli ve Rekabetçi Enerji Arzı başlığı altında çıkılan 2023 yılı üçüncü fasıl çağrısı altındaki konu başlıkları (Enerji Sistemleri, Şebekeler ve Depolama) belirlendi.

Çağrı başlıkları hakkında genel bilgilendirme Ulusal İrtibat Noktaları tarafından yapılacak olup ardından talep eden katılımcıların kurumsal tanıtımlarını yapabilmeleri için ‘Pitching Oturumu’ düzenlenecek.

Etkinlik öncesinde Niyet Beyanı (EoI) Formu paylaşan ve pitching sunumu yapmayı talep edilen paydaşlara öncelik tanınacaktır.

Sunumların en geç 25 Mart 2023 Cumartesi saat 17:00’a kadar ncpenergy@tubitak.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.  Paylaşılan format dışı sunumlar kabul edilmeyecektir. 

Etkinliğe kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi, niyet beyanı ve güncel dokümanlara ulaşabileceğiniz çağrı sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.