Spss İle Veri Analizi Eğitimi (2)
SPSS İLE VERİ ANALİZİ EĞİTİMİ (2)

Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi olma hedefinde önemli bir yeri olan araştırma projeleri ve nitelikli yayınların geliştirilmesi amacıyla Araştırma Dekanlığı tarafından ikincisi organize edilen "SPSS ile Veri Analizi Eğitimi" düzenlenecektir.

8-9 Haziran 2023 (Eğitim ve Sosyal Bilimler Alanı) ve 12-13 Haziran 2023 (Fen ve Sağlık Bilimleri Alanı) tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılacak olan araştırmacılarımızın, aşağıdaki bağlantıdan giriş yaparak başvuru formunu 6 Haziran 2023 tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Eğitimimiz uygulamalı ve yüzyüze gerçekleştirileceği için katılım sınırlı olacaktır. İmkanlar dahilinde en çok sayıda Araştırmacımızın bu eğitimden faydalanabilmesi için başvuruların tamamlanması sonrasında çalışma yapılacak ve katılımcılara bilgi verilecektir.

Katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ
Etkinlik takvimini görüntülemek için TIKLAYINIZ