Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Bilgilendirme Etkinliği 6 Temmuz 2023
FİKRİ VE SINAİ MÜLKİYET HAKLARI BİLGİLENDİRME ETKİNLİĞİ - 6 Temmuz 2023

Sakarya Üniversitesi Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Koordinatörlüğü ve Sakarya Teknokent tarafından Patent, Faydalı Model vb. hususlarda "Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Bilgilendirme Etkinliği" düzenlenecektir.

Fikri haklar, ilim-edebiyat eserleri, musiki eserleri, güzel sanat eserleri ve sinema eserlerinden doğan haklar ile bunlara bağlı komşu hakları kapsar. Sınai haklar ise marka, coğrafi işaret ve geleneksel ürün adları, tasarım, patent ve faydalı modeller ve benzer modellere ilişkin hakları ifade eder.

Türk ve Avrupa Patent vekili Doç. Dr. Senem KAYAHAN, SAU Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sezercan BEKTAŞ ve ADAPTTO Sınai Mülkiyet Uzmanı Öğr. Gör. Nurbanu ZENGİN'in sunumlarıyla 6 Temmuz 2023 tarihinde 14.00-16.00 saatleri arasında Sakarya Teknokent Konferans Salonu'nda gerçekleşecek etkinliğe aşağıdaki bağlantı üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ

NOT: Katılım sertifikası verilecektir.