Ana Sayfa
Duyurular
Inovasyon ve Eğitim Projeleri Çağrısı Çevrım İçi Semınerı – Eıt Raw Materıals
INOVASYON VE EĞİTİM PROJELERİ ÇAĞRISI ÇEVRIM İÇİ SEMINERI – EIT RAW MATERIALS

INOVASYON VE EĞİTİM PROJELERİ ÇAĞRISI ÇEVRIM İÇİ SEMINERI – EIT RAW MATERIALS

EIT RawMaterials İnovasyon, Eğitim ve RIS Projeleri Çağrısı, endüstri, araştırma ve eğitim kuruluşlarının Avrupa'daki sürdürülebilir hammadde değer zinciri ile bağlantılı çözümlerine yönelik projelerini ölçeklendirmek için finansman sağlamaktadır. EIT RawMaterials ayrıca, modern eğitim programlarına finansman fırsatları sunmakta, bu programlar aracılığıyla yetenekli ve girişimci zihinleri yetiştirmeyi ve Avrupa'yı hammadde sektöründe etkin bir güç haline getirmeyi amaçlamaktadır.

Horizon Europe programı kapsamında finansman için uygun olan tüm kuruluşlar başvurabilir. Çağrısı kapsamında, 31 Ocak 2024'e kadar ön-başvuruda bulunulmak üzere dört spesifik çağrı, açık olarak yer almaktadır. Bunlar, Ölçeklendirme Projeleri ÇağrısıEğitim Projeleri ÇağrısıRIS Kapasite Artırma Projeleri Çağrısı ve son olarak RIS İnovasyon Projeleri Çağrısı'dır. EIT RawMaterials ve tematik kapsamları: (1) Keşif, (2) Madencilik ve İşleme, (3) Gelecekteki Keşif, Madencilik ve İşleme Teknolojileri, (4) Kritik, Toksik ve Düşük Performans Malzemeleri Yerine Koyma İnovasyonu (5) Malzemelerin Katmanlı Üretimi (6) Malzemelerin Kaynak Verimli Tasarımı (7) Endüstriyel Simbiyoz (8) Geri Dönüşüm ve Ömrün Uzatılması için Tasarım (9) Ömür Sonu Gelmiş Ürünlerin Geri Dönüşümü (10) Gözetim Zinciri olarak belirlenmiştir. Söz konusu çağrılar hakkında genel bilgilendirme ve çağrı kılavuz dokümanları için bu bağlantıyı takip edebilirisiniz.

Çağrılar hakkında detaylı bilgi edinmek için 13 Aralık 2023 tarihinde, Türkiye saatiyle 14:00'te İngilizce olarak gerçekleştirilecek olan web seminerimize katılabilir, Çağrı ile ilgili sorularınızı seminer sırasında sorabilirsiniz.

Neredeyse tüm kuruluş türlerinin başvurusuna açık olan söz konusu çağrılar, bilgi üçgeninin (eğitim, araştırma ve endüstri/iş) tamamını kapsamaktadır. Bu nedenle özellikle start-up'lar, scale-up'lar, KOBİ'ler, üniversiteler, araştırma kuruluşları, işletmeler ve sanayi kuruluşlarının katılımı önemli görülmektedir. Web seminerine katılmak için bu bağlantıyı kullanarak kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylar için TÜBİTAK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.