Ana Sayfa
Duyurular
Eıt Deep Tech Talent Inıtıatıve – Call For Traınıng Proposals Matchmakıng Etkinliği
EIT DEEP TECH TALENT INITIATIVE – CALL FOR TRAINING PROPOSALS MATCHMAKING ETKİNLİĞİ

EIT DEEP TECH TALENT INITIATIVE – CALL FOR TRAINING PROPOSALS MATCHMAKING ETKİNLİĞİ

EIT Deep Tech Talent Training Initiative Matchmaking Etkinliği için Tarihi Kaydedin! 26th of April 2024

Derin Teknoloji Yetenek Girişimi (Deep Tech Talent Initiative - DTTI), 2025 yılına kadar bir milyon araştırmacıya ulaşarak derin teknoloji becerileri ve girişimcilik konusunda eğitimler sunmayı hedefleyen, EIT tarafından oluşturulmuş bir platformdur. Derin Teknoloji Yetenek Girişimi’nin uzun vadeli hedefi, iklim değişikliğiyle mücadele etmek, yeni tarımsal gıda sistemleri oluşturmak, daha yaşanabilir şehirler inşa etmek ve daha fazlası için geliştirilecek olan Avrupa inovasyon kapasitesini artırmaktır. 

Derin Teknoloji Yetenek Girişimi Eğitim Platformu verilen eğitim kataloglarını ve bu eğitimleri sunacak olan taraflarla olan anlaşmalarını hâlihazırda geliştirmeye devam etmektedir. EIT, bu ivmeyi sürdürmek, platformun sunduğu eğitim içeriğini geliştirmek ve 2025 yılı sonunda platformdan ders almış olması beklenen 1 milyon kişi hedefine ulaşmak amacıyla bu platform içerisinde yer alabilecek eğitim kurum/kuruluşlarını (pledgers), söz konusu girişime dahil etmek istemektedir.

Derin Teknoloji Yetenek Girişimi Eğitim Platformu ile ilgili ilk elden bilgilere ulaşmak için, EIT tarafından düzenlenecek olan MatchMaking etkinliğine katılabilirsiniz. Etkinlik 26 Nisan 2024 tarihinde, Türkiye saati ile 15:30'da başlayacak olup, oturuma kayıt olmak için bu bağlantıyı takip edebilirisiniz. 

Detaylar için TÜBİTAK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.