Ana Sayfa
Duyurular
“summıts’24: Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi
“SUMMITS’24: ULUSLARARASI AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ZİRVESİ

“SUMMITS’24: ULUSLARARASI AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ZİRVESİ

SUMMITS'24 Zirvesi, Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUS Türkiye) tarafından; 2-4 Mayıs2024 tarihlerinde Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi’nde, “AUS ile Ulaşımın Dijital Dönüşümüne Öncülük Etmek” Başlığı ile  düzenlenecektir. 

Etkinlik akıllı hareketlilik ve ulaşımın dijitalleşmesi alanında kapsamlı ve zengin içeriği ile düzenlenmekte olup; zirve programı, katılımcılara en son AUS teknolojileri ve yeni hareketlilik konseptleri hakkında bilgi edinmeleri için fırsat sunmaktadır. Ulaştırma sektörü ve ilişkili tüm sektörlerden uzmanlar, araştırmacılar, politika yapıcılar, çözüm sağlayıcılar; yenilikçi fikirleri ve öğrenilen dersleri paylaşma ve şehirlerin bugün karşı karşıya olduğu hareketlilik zorluklarını ve AUS çözümleri ile bunların nasıl üstesinden gelinebileceğini ele alarak tartışmak için deneyimlerini katılımcılara aktaracaktır. 

Etkinliğe; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Abdulkadir Uraloğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Dr. Nikolaus Meyer-Landrut, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üst düzey yöneticileri, ERTICO- ITS Europe, Türkiye ve Avrupa’dan çeşitli üniversitelerden alanda uzman araştırmacılar katılım sağlayacaktır. 

Ayrıntılı bilgi ve program detayları için lütfen tıklayınız. 

3 Mayıs günü 16.30-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek “Yeşil ve Temiz Ulaşım” başlıklı panelde, TÜBİTAK, Ufuk Avrupa Programı Küme 5: İklim Enerji Mobilite Alanı ve  AB Misyonları Ulusal İrtibat Noktası Serhat MELİK tarafından “Yeşil ve Temiz Ulaşıma Yönelik Ufuk Avrupa Programı Fırsatları” hakkında bilgi verilecektir.

Etkinlikle ilgili sorularınız için aus@austurkiye.org.tr  ya da zirve@austurkiye.org.tr adresleri ile iletişime geçebilirsiniz.