Ana Sayfa
Duyurular
Eıt Communıty Rıs Hub Türkiye Çağrısı İçin Ön Değerlendirme Aşaması
EIT COMMUNITY RIS HUB TÜRKİYE ÇAĞRISI İÇİN ÖN DEĞERLENDİRME AŞAMASI

EIT COMMUNITY RIS HUB TÜRKİYE ÇAĞRISI İÇİN ÖN DEĞERLENDİRME AŞAMASI

Söz konusu çağrı ile, EIT Urban Mobility, Türkiye'deki EIT Community RIS Hub faaliyetlerini yürütmek, ilgili merkezi koordine etmek ve yönetmek üzere EIT Community Officer olarak hizmet sunabilecek bir sağlayıcı/yüklenici belirlemeyi amaçlıyor. 

EIT RIS, EIT Stratejik İnovasyon Gündemi 2021-2027 kapsamında, ortak stratejik bir yaklaşım oluşturabilmek için, 2023'ten itibaren tüm EIT RIS Hub kuruluş aşamaları ve bu merkezlerin işletilmesine yönelik bir dizi asgari standart ve rehber ilke yayınlamıştı. 

Bu asgari standartlar ve rehber ilkelerin merkezinde, 2025 yılı sonuna kadar çeşitli tematik alanlarda faaliyet gösteren tüm EIT RIS Hub’ları kapsayacak EIT Community RIS Hub’ların kuruluşlarının kademeli olarak başlatılmasını teşvik eden ve kolaylaştıran bir çerçeve yer almaktadır. RIS programının uygulandığı ülkelerde kurulacak olan EIT Community RIS Hub’ın, EIT Community Strategic Regional Innovation Cluster tarafından seçilecek olan EIT Community Officer yönetip koordine edilecektir. Bu bağlamda EIT Community Officer’ın seçilmesi için bir ön değerlendirme aşaması söz konusu olacaktır.

Ön değerlendirme Duyurusuna ulaşmak için bu bağlantıyı takip edebilirisiniz.

Başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi ve Letter of Interest Application Form’u indirebilmek için EIT Urban Mobility internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru için Son Tarih: 2 Mayıs 2024, 16:00 CET