Ana Sayfa
Araştırma
ARAŞTIRMA DEKANLIĞI !!!

ARAŞTIRMA DEKANLIĞI !!!

SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ  ?

Araştırma Dekanlığı, üniversitemizin akademik anlamda fikir, proje ve ürün çıktıları elde etmesinde tüm paydaşlara kurumsal koordinasyon sağlamaktadır. Hedefimiz Araştırma, Geliştirme ve İnovasyon üçgeninde paydaşların ihtiyaçlarına yardımcı olmaktır.

* Fikrinizi projelendirmek mi istiyorsunuz?

Araştırma Dekanlığı, fikrinizi projelendirmeniz amacıyla uzman kadrosunu ve imkanlarını sizlerin desteğinize sunmaktadır. ARDES otomasyonu üzerinden başvurarak kolayca destek alabilirsiniz.

 

* Projelerinizi ürüne dönüştürürken desteğe mi ihtiyacınız duyuyorsunuz?

Araştırma Dekanlığı, projelerinizi geliştirmeniz amacıyla kurum içi ve kurum dışı destek sağlayarak projelerinizin ürüne dönüşmesi için destek sağlamaktadır. ARDES otomasyonu üzerinden başvurarak kolayca destek alabilirsiniz.

 

* Ürünlerinizi sektörle entegre mi etmek istiyorsunuz?

Araştırma Dekanlığı, sektör yetkilileri ile sizlerin ortak çalışma yapabilmeniz amacıyla etkili koordinasyon kurmanıza destek sağlayacaktır. ARDES otomasyonu üzerinden başvurarak kolayca destek alabilirsiniz.

 

* Akademik olarak ulusal bazda yayılım zorluğu mu çekiyorsunuz?

Araştırma Dekanlığı, ulusal bazda elde ettiğiniz çıktıların geliştirilmesi ve yayılımı konusunda destek sunmaktadır. ARDES otomasyonu üzerinden başvurarak kolayca destek alabilirsiniz.

 

* Uluslararası bazda makale/ürün tanınırlığına mı ihtiyacınız var?

Araştırma Dekanlığı, uzman kadrosunu ve imkanlarını sizlerin desteğine sunmaktadır. ARDES otomasyonu üzerinden başvurarak kolayca destek alabilirsiniz.

 

Yukarıda sayılan tüm destek mekanizmaları için Araştırma Dekanlığı ile irtibat kurmanız yeterli olacaktır.

ardek@sakarya.edu.tr

ardek.sakarya.edu.tr

ardes.sakarya.edu.tr